Nieuws

Openingstijden Delft:           

dinsdag 8.30-19.00

vrijdag 8.30-18.00   

 

Openingstijden Leiden:              

woensdag 9.30-18.00 

 

Adres:


Delftstede kamer 128

(1e verdieping)


Phoenixstraat 66

2611 AM Delft


Tel.: (015) 212 67 22

BSN

Dankzij de nieuwe wet en regelgeving, zijn we vanaf 1 januari 2017 verplicht het burgerservicenummer op de nota te vermelden. Zou u zo vriendelijk willen zijn deze bij de eerstvolgende afspraak mee te nemen?

 

Nascholing

De cursus Orthomoleculaire Voedingsleer is alweer een tijd geleden met goed gevolg afgerond. Er hangt weer een diploma bij in de praktijk. De bedoeling is dat ik deze kennis integreer in mijn osteopatische behandelingen. Hierbij zal ik geen supplementen verkopen, wel zal ik eventueel aanvullend advies geven op dit vlak.
Ook dit jaar zullen er weer een aantal nascholingsdagen/ congresdagen volgen. De definitieve data voor deze osteopatische verfijning zijn nog niet bekend.Spoorzone

Er loopt water door de nieuwe gracht! De plekken voor de groenindeling zijn al zichtbaar. En op 20 januari is er een feest om te vieren dat het einde in zicht is. Kortom, de parkeergarage is bijna af, waardoor er snel zo goed als voor de deur van Delftstede geparkeerd kan worden. Ook zijn de tramhaltes ondertussen op de definitieve plaats gekomen. Ook tram 19 stopt nu weer bijna voor de deur. Dus is de praktijk nu weer te bereiken met tram 1 en 19.

Voor meer informatie: www.spoorzonedelft.nl.

 

 

 

 

 

laatst bewerkt: 23-1-2017

Paramedisch centrum Goulooze Praktijk voor osteopathie