Wie ben ik

Paramedisch centrum Goulooze Praktijk voor osteopathie

Wie ben ik

Mijn naam is Sasha Goulooze. Na 12,5 jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut ben ik in 2005 begonnen met een eigen praktijk in de osteopathie in Delft. Hier ben ik drie dagen in de week werkzaam.

Naast mijn werk als osteopaat speel ik nog hockey bij het dames veteranen B team van de hockeyclub Rotterdam. Daarnaast speel ik bij de Masters Hockey Nederland voor de dames 50+. Met dit team zijn we in de zomer van 2017 Europees kampioen geworden en in de zomer van 2018 zelfs Wereldkampioen. Voordat ik bij Rotterdam ging spelen heb ik jaren met veel plezier bij de Rijswijkse hockeyclub gespeeld.
Naast al het hockeyen golf ik bij Groen-Geel in den Haag.
Om bij te blijven in de osteopathie probeer ik elk jaar minstens één nascholing te volgen. Niet alleen om aan de eisen van het NRO te voldoen, maar met name omdat ik het belangrijk vind om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten en methodes. Daarnaast heb ik ook veel interesse in voeding en heb daarvoor de nascholing orthomoleculaire voedingsleer gedaan. Deze kennis komt goed van pas in mijn osteopatische behandelingen.


Na vele nascholingen en behandelinzichten ben ik steeds meer gaan werken volgens de geïntegreerde technieken volgens Frank de Bakker.